Op deze pagina vind je al onze services die wij verlenen. Neem gerust even de tijd om alle services door te lezen.

Promotievideo's

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van korte promotievideo’s die een beter beeld geven van jouw bedrijf aan de klant. In een kort gesprek licht je toe wat jouw doelstellingen zijn voor de video. Hiermee gaan wij aan de slag om het gewenste resultaat te bereiken.

Socialmediabeheer

Weet je zelf niet meer waar je tijd vandaan moet halen om je socialmediakanalen bij te houden? Wij kunnen jou helpen en zullen jouw socialmediakanalen up-to-date houden. In een kennismakingsgesprek bespreken wij jouw doelen en maken wij een gepersonaliseerd socialmediaplan.

Fotografie

Ook fotografie is een optie bij ons. Wij staan open voor allerlei soorten opdracht, zoals huizen, portreten, natuur en producten. Laat ons jouw idee weten en dan maken we er samen een prachtige foto van.

Facebook advertenties

Om jouw bedrijf nog meer bekendheid te geven kunnen wij socialmediacampagnes opzetten waardoor een grote doelgroep kennis maakt met jouw bedrijf. Door middel van een kennismakingsgesprek bespreken we samen jouw doelstellingen en maken wij een gepersonaliseerde advertentie voor jouw bedrijf.

Jouw social media een boost geven?