Wie zijn wij?

Wij zijn Kayleigh Bok en Niels Voorn en wij komen uit Hoorn. We hebben elkaar ontmoet tijdens onze studie Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens onze studie hebben wij onze liefde voor elkaar gevonden, maar ook voor social media. 

Toen wij onze liefde voor social media ontdekt hadden hebben wij ons gespecialiseerd in online marketing. Niels deed hiervoor de minoren Search Engine Optimalisation en neuromarketing. Kayleigh deed de minoren Search Engine Optimalisation, digital marketing en visual storytelling. Daarnaast volgde we talloze cursussen om uiteindelijk tot het punt te komen van allround online marketeers. Niels houdt zich voornamelijk bezig met advertenties en het analyseren van de prestaties van de social media kanalen. Kayleigh kan vooral gezien worden als het creatieve brein achter NIKA Socials. Zij bedenkt concepten om ze vervolgens zelf te fotograferen of filmen en uit te werken. Hierdoor houden wij alles binnen ons bedrijf en is het contact snel, persoonlijk en van hoge kwaliteit.

En nu is het tijd voor jou! Wij gaan graag in gesprek met jou over je bedrijf om te zien wat social media voor de groei van jouw bedrijf kan betekenen. Tot snel!

Je social media een boost geven?